Εταιρικό Προφίλ

Η netΜetal - Ε.Παπαγεωργίου ΜΟΝ Ε.Π.Ε συγκαταλέγεται μέσα στις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογιών περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Είναι εταιρία κατασκευαστική και εμπορική με αντικείμενο τον εξοπλισμό περισυλλογής και ανακύκλωσης απορριμάτων.

 
Η έδρα της βρίσκεται στον Δήμο Μυγδονίας Θεσσαλονίκης, στο 15ο χλμ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης–Σερρών.
Η ίδρυση της έγινε το 1991, με βασικό της αντικείμενο τις κατασκευές αρδευτικών και μεταλλικών κατασκευών γενικότερα. Στη συνέχεια, όντας πάντα καινοτόμος, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ανακύκλωσης με πρωτοποριακές λύσεις για την περισυλλογή, επεξεργασία και μεταφορά, ανακυκλώσιμων και μη απορριμάτων. Με τις συνεχείς επενδύσεις σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας άλλα και τον επαγγελματισμό της, κατάφερε να εδραιωθεί ανάμεσα στους ηγέτες του χώρου.

Εφοδιασμένη με πιστοποίηση κατά ISO και πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές κατά DIN, η netMetal, εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα στις προσδοκίες κάθε πελάτη και στις απαιτήσεις κάθε έργου.

Στελεχωμένη από εξειδικευμένους επιστήμονες και μαζί με το άριστα καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της, η Ε.Παπαγεωργίου ΜΟΝ Ε.Π.Ε συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα του περιβάλλοντος και της ανακύκλωσης, και είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση.
 
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 (Δημοσιεύτηκε 29/09/2015)